BRYLLUP


Vi ønsker velkommen til det sjarmerende og sjelfulle Sevletunet! Gårdens unike atmosfære skaper en perfekt ramme rundt ethvert selskap og bryllup, uansett størrelse. Vi sørger for eksklusivitet og skreddersyr etter dine ønsker og behov.

Gjennom gården gikk opprinnelig den gamle riksvei 40, og både postsentralen og telegrafen var i hovedbygningen fra 1850. Gården kan idag by på en stor hall, flere storstuer med gammeldags preg, vedfyrt badstu, grillstue og et flott uteområde, alt med et modernisert og personlig preg som gjør at dere vil trives hos oss. 


I hallen kan vi dekke opptil 80 personer til middag og vi kan i tillegg tilby god bistand rundt planlegging av ditt selskap og bryllup. Gården har et godt utvalg av samarbeidspartnere som gjør at du som kunde og gjest har muligheten til å få hjelp til å ordne det meste her i Numedal. 

Vi er opptatt av å tilby fersklaget mat som gjør smaksløkene nysgjerrige og liker å benytte tradisjonelle matretter men med vår egen vri.


Vielse på tunet eller i en de nydelige 1100-talls stavkirkene i Numedal eller vår nærmeste nabo, Skjønne Kirke.  

Lei hele tunet og gjør forberedelsene om til en hyggelig familieaktivitet, eller kom til dekket bord etter deres ønsker.

Bryllupsnatt på stabburet eller i vår eksklusive bryllupssuite med peis, musserende vin og frukt. 

Lang frokost og sen utsjekk, for en god start på hvetebrødsdagene. Vi danner en nydelig og minnerik ramme rundt den store dagen deres,

og gjør det vi kan for at drømmene om den store dagen skal innfris.

 


Våre erfarne og trivelige kokker vil stå for maten.

Menyen skreddersys selvsagt etter deres ønske, og kokkene er fulle av kreative ideer. 

På kvelden fyrer vi opp bål i bålpannene på tunet og lyssetter de gamle bygningene.

 


Uforglemmelig og uhøytidelig. Magisk og trolsk. Noe utenom det vanlige. 


 

På dansegulvet i hallen pleier det å bli god stemning.

Spør oss om forslag til band som får det til å rykke i dansefoten. 

 

Ønsker dere å tilbringe helgen - kanskje også dagene i forveien - på Sevletunet, sammen med nærmeste familie og venner, er det mulig å leie hele tunet. Vi har overnattingsplasser til maks. 30 personer. Istandsettingen blir ofte en hyggelig familieaktivitet, mens barna kan boltre seg fritt ute på det store grøntarealet. 

  

Vi har hatt flere bryllup der brudeparet har ønsket å gifte seg i en av våre vakre stavkirker fra 1100-tallet og ha selskapet på et sted som passer denne stilen. Sevletunet ligger midt mellom Uvdal og Nore stavkirke, og vil være det perfekt stedet for bryllupsfesten. Nore stavkirke er kun 10 minutter fra tunet.

For større selskap anbefaler vi Gildehallen. Ønsker dere et mer intimt og personlig bryllup anbefaler vi storstua i våningshuset. Om kvelden tenner vi opp bål i bålpannene på det store tunet og lyssetter de gamle bygningene. 

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende befaring og et pristilbud.