Tilbakemeldinger

Takk for en flott helg på Sevletunet! Vi var 12 stykker på firmatur som syklet dresin fra Veggli. Dresinene parkerte vi 1 km fra Sevletunet og gikk den siste biten. Opplevelsen av gamle, velholdte, bygninger kombinert med god mat og et veldig hyggelig vertskap gjorde turen til en flott opplevelse! Kan anbefales!
— Frank Boge, September 2018


 
Et stykke Norge å være stolt av. Frokosten var god, sengene gode og bygningene fantastiske! Et stykke Norge å være stolt av! Historiske bygninger, sjarmerende bonderomantisk innredning, en skummel fortidshistorie fra virkeligheten fortalt av husets hyggelige vertinne. Her får man mye for pengene og beliggenheten er sentral i forhold til stavkirker, museer, gallerier i dalene rundt, samt kort avstand til høyfjellet.
— Rita, Juli 2017
Fantastisk sted! Vi overnattet kun en natt, men vi var heldige med været og kunne kose oss i gapahuken nede ved vannet til langt utpå kvelden. Hovedhuset er nydelig og har mye historie. Deilig frokost og det var så koselig at Gro satte seg ned og fortalte om Sevletunet og om Sevleguten. Spennende omvisning etter frokosten fikk vi også. Tusen takk for oss!
— Inger Line, Juli 2018


Et historisk perle i flotte omgivelser. Hjemmekoselig, ekte og personlig. Å spise hjemmelaget frokost i autentiske omgivelser med en levende historieforteller, må bare oppleves. Ta turen over Numedal neste gang du kjører over fjellet.
— Birgit Ness, Juli 2014

Fantastisk sted med masse gammel historie og litt dramatikk. Vi (6 kamerater fra Svelvik) fikk en flott mottagelse med nylagde sveler med rømme syltetøy og kaffe. En stor takk til Gro Sevle som ga oss et minnerikt opphold. Vi kommer gjerne igjen.. Sevletunet anbefales på det varmeste★★★★★★★.
— Per Viggo Glad, Juli 2014


Vi var en gjeng på 15 som kan anbefale stedet på det varmeste. Flott service og god hjemmelaget mat!
— Thomas Kvam, Mars 2015
Overnatting med historie.
Sevletunet er eit vakkert tun med bygningar frå mellomalderen. Einskilde bygningar er innreia til overnatting. Dette må vere eit av Noregs mest spennande overnattingsstader. På tunet finnes blanta anna eit mellomalderstabbur, og ein låve frå tidleg på 1600-talet. Samstundes er det komfortabelt å overnatte her og vertskapet er hyggelige og vennlige. Sevletunet tilrår eg på det varmaste!
— Vigleik M, Juli 2016


Fin og rolig beliggenhet, anbefales. Veldig fint sted for en barnefamilie. Det var nærmest magisk å spise middag i grillhytta mens regnet pøste ned. Mye spennende historie i veggene og veldig hyggelig vertinne.
— Mara, August 2017
Väldigt vacker natur och fina gamla byggnader, supergod frukost samt mycket trevlig och gästvänlig värdinna. Rekommenderas om du ska semestra i Norge!
— Katrin Urbäch, August 2016


Et fantastisk vakkert sted med god komfort og super service! Vertinnen Gro er veldig hyggelig og tar alltid godt vare på gjestene. Jeg har vært her tre ganger i forbindelse med sykkelturer. I år fikk vi egg rett fra høna, som Gro sa. Veldig fornøyd! Anbefales!
— Stine Hauge, Juli 2017
Personlig service. Vert hadde mye historie kunnskap om gården og stedet. Meget god frokost. Flott beliggenhet. Fantastisk vert!!
— Knut, August 2017


Et hjemmekoselig hyggelig sted jeg absolutt likte veldig godt. Hyggelig atmosfære og stemning med en fantastisk imøtekommende og hyggelig vertinne. Nydelig mat og god informasjon om stedet, muligheter for turer osv.
— Ingun, Juli 2017
Sjarmerende overnatting i Numedalen, meget barnevennlig!
Vertinne Gro strekker seg langt og yter god service! Stillte opp med deilig hjemmelaget middag på forespørsel. Fantastisk god frokost, myke senger, comfort kombinert med sjarmerende bygninger i flotte omgivelser. Ligger praktisk til langs Numedalslågen med bademuligheter, tur i fjellet eller en tur med sykkeldresin fra Veggli. Gro henter og bringer om man spør! Kommer gjerne tilbake!
— Merete S, Juli 2018


Nostalgi og sjelefred.
Vi var 12 familiemedlemmer fra 80 til 2 år på Sevletunet en helg i juli. Store og små elsket stedet fra første stund. De voksne ble fylt med ro og nostalgi, mens de små var henrykt over de store grøntområdene, bålplassene og ikke minst de spennende husene og alle gjemmestedene. Det meste av tiden tilbrakte vi utendørs, da alt var strålende tilrettelagt for det. Vi satt foran bålet til over midnatt og kjente hvordan roen senket seg. Maten på Sevletunet var også nydelig. I tillegg til at mye av råvarene var lokale, var det også mange spennende og nydelige smaker. Til sist vil jeg nevne det gjestfrie vertskapet som gjorde alt for at vi skulle ha en minnerik helg, noe vi også hadde. Anbefaler stedet på det sterkeste til de som vil ha det lille ekstra og et sted med sjel. Her vil du helt sikkert få godfølelsen.
— Gunnar, Juli 2013
Gjestfrihet og god atmosfære. Fantastisk imøtekommende vertinne. Deilige senger. Flott genuin atmosfære.
— Anonym, September 2017


Hjertlig vertskap i vakre omgivelser.
For en svært overkommelig pris fikk vi et enkelt familierom +eget bad. Det var god komfort, godt vertskap og deilige omgivelser. Vi nøt morgenkaffen på tunet mens vesla løp rundt og plukket bringebær og gjorde store øyne til alt som var å se. Skulle gjerne blitt noen dager til og fått prøvd en rolig kveld i sofaen på “utekjøkkenet” ved vannet. Neste gang!
— Celine W, Juli 2018
Hatt en fin helg på Sevletunet. Hjemmekoselig og god atmosfære. Flink historieforteller.Veldig artig å høre på. Takk for god service.
— Torill Engrønningen, August 2016


Nydelig gård med 1700års atmosfære, som har “luksus” med eget bad til hvert soverom! Soverom med gode madrasser i sengene. Første overnatting sted som jeg har opplevd å ha en god hodepute. Her kan man sove godt!
— Arnhild Tobiassen, September 2016
Rimelig og hyggelig overnatting på 1600 talls gård. Bodde i hovedhusets 2 etg. Enkel, men god frokost. Hyggelig vertinne.
— Terje, Juli 2018


Eksepsjonelt. Herlig mat, et fantastisk tun, nært til fjellheimen, også vertinnen Gro da, en klar 6’er.
Kan anbefales på det sterkeste.
— Ståle, Juli 2018
Charmigt B&B med personlig touch. Mycket serviceinriktad värdinna. Bodde i gamla postkontoret-stort rum och badrum. Mycket bra frukost.
— Eva, Juli 2018


Komfort og gammel historie. Veldig hyggelig og god atmosfære i gamle bygninger. Vertinne Gro strekker seg langt for at folk skal trives! Fantastisk frokost, meget god beliggenhet, sjarmerende omgivelser, myke senger, og deilig middag på bestilling!
— Merete, Juli 2018
Den dejlige, afslappede hjemlige atmosfære. Virkelig god og hyggelig betjening. Gro tog sig god tid til at fortælle om familiegården og Sevlegutten, og andre spændende historier. Maden var også god og der var pænt, rent og hyggeligt overalt.
— Lasse, Oktober 2017


Har feira 60-års dagen min med familien her på Sevletunet. Kan anbefales til andre. Fint for ungane og oss å vere her i desse flotte gamle bygningane. Flott uteområde og hyggelig vertskap.
— Ingunn Bjelle, Juni 2014

Et sted med sjel og mange spennende hus og ting. Flott sted med atmosfære, fantastisk rom og frokost.
— Kjell, September 2017